Tips voor een date in Noord-Limburg

Maak jouw datenight onvergetelijk in Noord-Limburg bij Schouwburg Venray

Het is eindelijk zover, jouw datenight! Een gezellige avond met z’n tweeën waar er écht aandacht voor elkaar is en waar jullie kunnen opbloeien. Maar wat ga je nu doen op zo’n uitje met jouw vriend of vriendin? Daar begint de stress, maar geen zorgen! Wij hebben een aantal tips voor een perfecte date op jullie datenight in Noord-Limburg, in Venray.

Start van de date in Venray

Zorg voor een duidelijke afspreekplaats zodat jullie weten waar je aan toe bent deze avond. Schouwburg Venray ligt in hartje Venray aan het prachtige Schouwburgplein met mooie fonteinen, een geweldige én duidelijke locatie om jullie datenight te starten. 

Hebben jullie zin om de date af te trappen met goede gesprekken en lekker eten? Reserveer dan een plekje in theatercafé De Artiest. Bij De Artiest eten & drinken hangt een ongedwongen sfeer, het heeft een toegankelijke menukaart en geweldig uitzicht. Door de speelse indeling van het theatercafé met verschillende hoogtes, geniet je op iedere hoogte van alles om je heen en natuurlijk van jouw date van de avond! 

Originele date in Venray

Als je op zoek bent naar een originele invulling van jouw date, dan is een bezoek aan een theater een geweldig idee. Door het bezoeken van een liveshow ben je samen helemaal in het moment en creëren jullie samen een onvergetelijke herinnering. Schouwburg Venray biedt jaarlijks honderden activiteiten aan, van voorstellingen in alle genres tot evenementen voor alle doelgroepen die je kan bedenken. Zoek dus van te voren samen uit wat jullie leuk lijkt. Of verras je date juist met een voorstelling, dan weet hij/zij direct meer van jou met betrekking tot jouw interesses en/of humor! 

Geen stress op jouw date

Door jullie reservering bij De Artiest eten & drinken wordt er al automatisch rekening gehouden met het feit dat jullie straks gaan genieten het moderne en gezellige Schouwburg Venray van een voorstelling. Hierdoor heb je geen stress over de tijd, want die voorstelling ga jij sowieso halen, daar draagt het personeel van De Artiest zorg voor. Dat klinkt als een zorgeloze datenight in Noord-Limburg, heerlijk toch?

Quality time op jouw date in Venray

Om jouw date nog meer aandacht te geven kan je jouw date-avond aanvullen met een bijpassend arrangement. Schouwburg Venray biedt bij vrijwel iedere voorstelling een passend arrangement waardoor jullie op jullie date niets tekort komen. Zo voeg je makkelijk meer quality time voor jullie tweeën toe aan de date. Denk maar eens aan een pauze-arrangement waarbij er een tafeltje voor jullie klaarstaat met hapjes en een drankje.

Is er geen pauze of wil je nog nakletsen? Dan heeft De Artiest een geweldige borrelkaart, maar kan je ook samen het centrum ingaan en Venray verder ontdekken. Er zijn ontzettend veel gezellige cafés in Venray te vinden. Een aantal tips van ons: Proeflokaal Goesting voor een bijzonder biertje, gastrobar TOF, wijn- & bistrobar Samen en hotel café Hulsman.

Dat klinkt toch als een datenight waarbij je het zo uitgebreid wilt maken als jij/jullie wilt/willen? Heel veel plezier op jouw date vol ontspanning en écht even tijd voor elkaar!