Familieuitje in Limburg

Maak jouw familieuitje onvergetelijk met je gezin in Venray!

Een onvergetelijk dag met het gezin. Laat jouw (klein)kinderen hun tv-held in het écht ontmoeten in Schouwburg Venray. Het warme en gezellig theater geeft jouw gezin een warm onthaal en eenmaal in de heerlijke rode stoel kan het genieten beginnen. 

Dagje weg met het gezin in Limburg

Kom met je hele gezin naar Schouwburg Venray in Noord-Limburg voor een geweldige dag. Het Venrayse theater heeft een uitgebreide programmering waar er speciale aandacht is voor de familievoorstellingen. In de magische wereld van het theater komen kinderdromen tot werkelijkheid: het ontmoeten van hun held! Schouwburg Venray programmeert ieder seizoen voor iedere leeftijd en interesse meerdere voorstellingen. Neem dus snel een kijkje in het familieprogramma van Schouwburg Venray.

Complete beleving met familie

Schouwburg Venray maakt van iedere familievoorstelling een feest. Zo heb je zomaar de kans dat je voor de voorstelling heerlijke boekjes, kleurplaten of merchandise treft, krijgen de kids in de pauze vrijwel altijd gratis ranja en spekjes en kan je vaak je held in het echt ontmoeten in de foyer. Je kan de dag nog aftoppen door het de combineren met een extra voordeling pannenkoekenarrangement van het prachtig gelegen pannenkoekenhuis De Perdstal. Dat wordt een dag om nooit te vergeten met jouw gezinsuitje in Schouwburg Venray!

Familieuitje bij regen

Wat ga te doen met je gezin als het regent? Dan is het bezoeken van een buitenspeeltuin of een pretpark natuurlijk niet zo prettig. Een uitstapje naar het theater is daarentegen een geweldig alternatief. Geniet met je gezin comfortabel onder het dak van Schouwburg Venray en/of De Artiest in het gezellige interieur. Kijk je ogen uit in de theaterzaal waar uiteraard meegezongen mag worden met eventueel bekende kinderliedjes. Of ontdek het muizenholletje vol speelgoed in theatercafé De Artiest, waar lekkere kindergerechten op de kaart staan, maar natuurlijk ook veel lekkers voor papa en mama. 

Wanneer komen jullie genieten?

Jouw lievelingsvoorstelling niet gevonden? Bekijk dan het familie-aanbod in theaters van heel Noord-Limburg op theaterdichtbij.nl.