Nieuws27 aug. 2020

Nieuw zakelijk concept 'Theaterkracht'

Een training waar theater krachtige inzichten geeft!

In samenwerking met Rob van Lieshout en Henk Deters introduceert Schouwburg Venray een unieke workshop onder de naam ‘Theaterkracht’. Het concept is speciaal ontwikkeld voor organisaties en teams. Het uitgangspunt van de workshop is ‘Theater geeft krachtige inzichten’.

Rob van Lieshout is geen onbekende in Schouwburg Venray, Rob staat namelijk zelf regelmatig op het podium als presentator, gespreksleider of moderator. Met zijn eigen bedrijf Rob Presenteert coacht hij toekomstige sprekers. In de workshop deelt hij zijn kennis en vaardigheden op het gebied van presenteren. Hij gaat graag aan de slag met een duidelijk doel als vertrekpunt.

Henk Deters is regelmatig te vinden op het podium van Schouwburg Venray waar hij onderdeel is van verschillende theatergezelschappen waaronder Muzifique. Ook regisseert en creëert hij diverse toneelstukken uit de regio. In Theaterkracht komt Henk zijn ruime theaterervaring naar voren in diverse rollenspellen. 

Een kijkje achter de schermen van Schouwburg Venray is het perfecte instrument om samen met je team inzicht te krijgen in alledaagse gebeurtenissen op de werkvloer. Je kijkt naar jouw rol binnen een organisatie, wat zijn goede presentatietechnieken, hoe voelt waardering én hoe kan je sfeer creëren in een team? Theater is daarbij dé spiegel en zal niet uit het oog verloren raken. Durf jij erin te kijken?

Meer weten over Theaterkracht?