Nieuws2 okt. 2020

Ontheffing: doorgang voorstellingen

Jouw veiligheid staat voorop!

Door de genomen maatregelen is een bezoek aan ons theater zo veilig dat we ontheffing hebben gekregen op de regel van 30 personen per ruimte. Dat betekent dat alle voorstellingen doorgang vinden!

De overheid kondigde maandag 28 september de nieuwe maatregelen aan, waaronder de regel dat er 30 personen per ruimte zijn toegestaan. De Veiligheidsregio’s werden aangesteld om deze regel mogelijk te ontheffen voor culturele instellingen.

Veiligheidsregio Limburg-Noord en Gemeente Venray geven goedkeuring dat we in onze zalen meer gasten toestaan. Dit omdat zij er van overtuigd zijn dat we op een veilige en verantwoorde manier een theaterbezoek realiseren binnen de protocollen. Daarbij nemen we het dringende advies vanuit de overheid om mondkapjes te dragen ter harte. We adviseren onze bezoekers om mondkapjes te dragen net als onze medewerkers, maar het is als bezoeker niet verplicht.

Wij zijn ontzettend blij dat de veiligheid van een theaterbezoek in Schouwburg Venray wordt bevestigd. Maar ook dat het belang van theater voor de samenleving wordt erkend en dat we onze gasten kunnen verwelkomen én laten genieten.

Benieuwd naar ons programma?