Nieuws14 sep. 2020

Zekerheid door annuleringsverzekering

In onzekere tijden lanceren we de annuleringsverzekering.

Het theaterseizoen is begonnen. We presenteerde vorige week het nieuwe theaterprogramma, het eerste gedeelte, met namen als Jeroen van der Boom en Scapino Ballet Rotterdam. Om gasten zekerheid te kunnen bieden hebben we een annuleringsverzekering in het leven geroepen.

De annuleringsverzekering is een optie die gasten bij het kopen van voorstellingstickets kunnen afnemen voor €1,50 per ticket. Gasten die een annuleringsverzekering hebben afgenomen kunnen tickets annuleren tot aanvang van de voorstelling en krijgen vervolgens de ticketgelden teruggestort op de rekening.

Directeur Paul Franssen: “Het bezoeken van theater gaat over écht beleven en herinneringen maken. Om onze gasten tijdens onze sluiting, i.v.m. het coronavirus, toch te kunnen vermaken met theater hebben we de afgelopen maanden live streams gedeeld. Maar niets kan op tegen het live meemaken van de sfeer in onze zaal. Toch begrijpen we dat gasten wat huiverig kunnen zijn omdat er momenteel nog zoveel onzeker is. Daarom proberen we d.m.v. de verzekering zekerheid te bieden: óf een geweldige beleving, óf gewoon je geld terug.”

Meer weten over de annuleringsverzekering?